Profil

Imperial gradnja je kompanija koja pored sopstvenih investicija, pruža kompletnu podršku u  izgradnji, ili kupovini lokacija i objekata. Višegodišnje iskustvo, stručno znajnje i poznavanje tržišta čini nas pouzdanim partnerom za ostvarivanje Vaših ciljeva u oblasti izgradnje i nekretnina.


Zahvaljujući stručnosti naših zaposlenih, i poznavanju trendova i tendencija na tržištu nekretnina Imperial gradnja nudi strateški menadžment lokacije, od ideje preko odabira lokacije i projektovanja, izgradnje i opremanja do plasmana. Imperial gradnja ne bavi se samo inženjeringom i izgradnjom: posebnu oblast našeg poslovanja predstavlja stručna analiza projekta,  procena rizika i projektovanje profitabilnosti. Možete se u potpunosti osloniti na našu pravnu i tehničku službu, ili nas konsultovati kada započinjete građevinsku investiciju, kupovinu ili rentiranje.


O reputaciji Imperial gradnje ponosno svedoče projekti koje smo relizovali na području grada Beograda. Podrazumevajući stručnost, kvalitet izgradnje, profesionalan odnos prema klijentu i poštovanje dogovorenih rokova, nismo zanemarili ni ekološki aspekt. Pri razvoju lokacije, poseban akcenat stavljamo na uspostavljanje ravnoteže između prirodnog okruženja i novoizgrađenog objekta, korišćenjem modernih tehnologija i alternativnih izvora energije, stvarajući tako zdrav i kvalitetan prostor za život i rad.


Sigurni smo da žete u nama pronaći pouzdanog partnera i stručnog savetnika.